SELOVIR® - prvi sprej za površinsko liječenje herpetičnih infekcija!
 
 
Osjećate da vam izbija herpes na usnama? Osim što je neugodan jer boli i pecka, herpes je i estetski problem te ga velika većina ljudi prekriva, tj. maskira. Kada se preko njega namaže krema ili pasta protiv herpesa ostaje bijela mrlja na licu, jer je vrlo često riječ o gustoj teško razmazivoj smjesi bijele boje. 
 
Herpes je posljedica infekcije virusom Herpes simplex i najčešće se javlja na području usta (Herpes labialis). Kada se osoba jednom zarazi, virus je stalno prisutan u organizmu, a na usnama izbija uslijed pada imuniteta, nakon prehlade, gripe ili drugih infekcija, ali i zbog pretjerane izloženosti stresu i drugim štetnim vanjskim čimbenicima (npr. suncu).
 
SeloVir® je jedini sprej na hrvatskom tržištu koji se koristi za površinsko liječenje herpetičnih infekcija, a spada u grupu medicinskih proizvoda.
 
SeloVir® je bezbojan, a sadrži: 
Silicij dioksid – isušuje herpetične mjehuriće i ubrzava proces zacijeljivanja oštećenog područja 
Selen – element u tragovima koji produžava vremenski period između dva pojavljivanja herpetičnih infekcija
 
Potražite SeloVir® u svojoj ljekarni!


SeloVir® je sprej za površinsko liječenje herpetičnih infekcija, a zahvaljujući obliku spreja izbjegnuto je dodirivanje površine zahvaćene infekcijom te potencijalno prenošenje infekcije na okolno zdravo tkivo. Raspršena tekućina stvara osjećaj ugode hlađenjem oboljelog mjesta.
SeloVir®: sprječava širenje herpes virusa, pridonosi sušenju i cijeljenju mjehurića herpesa, ublažava svrbež, smanjuje učestalost ponovne pojave herpetičnih infekcija.